Obradovic, bildiğiniz gibi: Bu kez taraftara tokat attı! Nedeni ise herkesi şaşırttı...

Bir dönem Fenerbahçe basketbol takımını çalıştıran Zeljko Obradovic, oyuncularına agresif davranmasıyla biliniyor. Bu sezon eski takımı Partizan'ı çalıştıran 63 yaşındaki başantrenör, Adriyatik Ligi'nda şampiyonluk sevinci yaşadı fakat Obradovic bu kez taraftara attığı tokatla gündem oldu. Tokat atmasının nedeni ise daha sonra ortaya çıktı. İşte, Obradovic'in taraftara tokat attığı anlar...

Adriyatik Ligi final serisinde Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan, Kızılyıldız ile karşı karşıya geldi. Bu sezon başarılarla dolu bir yıl geçiren Partizan, maçı 96-85 kazandı ve seriyi 3-2 kazanıp şampiyon oldu. Sırp koç, son düdük gelmeden saniyeler önce adeta çılgına döndü.

obradovic-taraftara-tokat-atti-2.jpg

OBRADOVIC, KENDİ TARAFTARINA TOKAT ATTI

Maçın son düdüğü gelmeden sevinen öğrencilerine kızan Sırp koç, bunun yanında saha kenarına sevinmeye gelen taraftarın kafasına vurduğu görüldü. Şoka uğrayan taraftar, daha sonra tekrar yerine geçti ve son düdüğün gelmesini bekledi.

Salonda yaklaşık 22 bin taraftarın olduğu öğrenilirken, son düdük gelmesiyle tribünde olan Partizan taraftarı şampiyonluğu çılgınca kutladı. Şampiyonluk şarkıları söyleyen siyah-beyazlı takımın taraftarları, adeta görsel bir şölen ortaya koydu.

obradovic-taraftara-tokat-atti-1.jpg

İlgili Haberler