Herkes konut sahibi olacak! Kiradan bile daha ucuz: 2+1 ve 3+1 daireler satışta

Herkes konut sahibi olacak! Kiradan bile daha ucuz: 2+1 ve 3+1 daireler satışta

Zamların ardı arkası kesilmeyen kira ve ev fiyatları vatandaşı umutsuzluğa sürüklüyor. Nasıl ev alacağını kara kara düşünmeye başlayan vatandaşlara açıklama Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi başkanlığından geldi. Kiradan bile daha düşük fiyata konut sahibi olacaksınız. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara açıklamalar TOKİ'den geldi. Kiradan bile daha düşük tutarlarda ev sahibi olabileceğini öğrenen vatandaşlar sevinçten havalara uçuyor TOKİ 2+1 ve 3+1 konutları ile vatandaşa umut ışığı oldu. Kiradan bile daha düşük. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

HERKES KONUT SAHİBİ OLACAK

TOKİ yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ 2000 TL ile 40.000 272 TL arasında belirledi fiyatlar ile 2+1 ve 3+1 konut sahibi olunabileceğini belirtti. Projenin Çorum bölgesinde geçerli olduğu belirtilirken başvuruların 3 temmuzda başlayacağı vurgulandı. 7 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek başvurular için kuraların 13 Temmuz 2023 tarihinde çekileceği aktarıldı.

toki-1.jpg

YÜZDE 10 PEŞİNAT ÖDENECEK

Proje kapsamında peşinden tutarı %10 olarak belirlenirken 40.272 TL ile 48.148 TL arasında değişen fiyat aralıkları ile ödeme yapılacak aktarıldı. Bunun sahibi olmak isteyen vatandaşlara 180 ay ve aylık 2.013 TL ile 2.407 TL arasında taksit imkanı sunuluyor.

toki-3.jpg

EV FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çorum'da yer alan konutlar için açıklamalar peş peşe geliyor. Konutlar için belirlenen metrekare brüt 65,1 ile 64,32 arasında değişiklik gösteriyor. Satışa sunulan konutlar için belirlenen fiyat ise 402.723 TL ile 481.487 TL arasında değişiklik göstermektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN