Futbol dünyasını sallayacak hamle! Resmen teklif geldi: Türk bir hoca...

Futbol dünyasını sallayacak hamle! Resmen teklif geldi: Türk bir hoca...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nı vitrine yerleştirdikten sonra, teknik sorumlusu Jorge Jesus, sözleşmesinin doluşu sonrası ekipten ayrılma kararı almıştı. Sarı-lacivert ekip, yeni teknik patronunun kim olacağı konusunda meraklı bir bekleyiş içindeyken, başkan Ali Koç'un, camianın iç dinamiklerini iyi bilen ve Türk bir teknik adam arayışında olduğunu ifade etmişti. İşte bomba: hareket başladı...

Transfer sürecinde hızlı hareket eden Fenerbahçe, kadrosuna 2 belirgin yıldızı katmayı başardı.

Sarı-lacivert renkliler, ilk olarak Ryan Kent'in kadroya dâhil olduğunu duyurdu.

Yoğun çabalar sonucunda golcü bölgesine Edin Dzeko'yu katarak Fenerbahçe, transfer dönemine çarpıcı bir giriş yapmış oldu.

1.jpg

Sarı-lacivertli ekip, iki yıl süreyle anlaştığı Bosnalı golcüye, sezonluk 4,2 milyon euro ödeme yapacak.

Edin Dzeko, Fenerbahçe formasıyla 9 numaralı formayı terletecek.

Üç ayrı kulvarda başarıya ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, transferler ve yeni teknik adamı sezon öncesi hazırlık kampına yetiştirmeyi planlıyor.

Avrupa Konferans Ligi'nde yer alacak olan Fenerbahçe'nin ikinci ön eleme turundaki rakibi belirlendi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 2. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe'nin rakibi, La Fiorita 1967 - Zimbru Chisinau eşleşmesinden galip ayrılan takım olacak.

2.jpg

Sarı-lacivertli ekip, ilk mücadelesine 27 Temmuz'da, rövanş karşılaşmasına ise 3 Ağustos'ta çıkacak.

Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de, teknik direktör meselesi belirsizliğini koruyor.

Başkan Ali Koç, mali genel kurulda yapmış olduğu "Camiayı ve ligi tanıyan bir ismi göreve atayacağım" beyanı sonrasında bakışlar İsmail Kartal'a çevrildi.

Deneyimli hoca ile her konuda mutabık kalınmasına karşın, henüz bir açıklamanın yapılmaması kafalarda soru işaretleri oluşturuyor.

Açıklamalara göre, yönetim içinde Kartal'a karşı bir muhalefet oluşmuş durumda. Bazı yöneticilerin Başkan Ali Koç'a, "İsmail Kartal bu camianın çocuğu fakat şampiyon yapma kapasitesi yeterli değil" dediği ve "Riske gerek yok. En uygun isim Abdullah Avcı" ifadesini kullandığı belirtiliyor.

Başkan Koç'un, özellikle taraftarların tepkileri ve geçmişte yaptığı bazı beyanatlar nedeniyle Abdullah Avcı'ya çok sıcak bakmadığı, hala kafasındaki ilk ismin İsmail Kartal olduğu biliniyor.

Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi, teknik adam konusunda daha sağlıklı bir karar verme adına meseleyi bayram sonrasına bıraktı.

Bu süreç içinde yöneticilerin Abdullah Avcı ile ilgili olarak Başkan Ali Koç'a baskı yapmaya devam edeceği belirtiliyor.

Deneyimli teknik adamın, Sarı-Lacivertli ekibin başına geçmeye hevesli olduğu söyleniyor.

Bir süredir milli takımla anılan Abdullah Avcı'nın şu anda gelişmeleri beklediği biliniyor.

Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe'nin kararını beklemekte.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN