The Blaze İstanbul'da dinleyicileriyle buluşacak

The Blaze İstanbul'da dinleyicileriyle buluşacak

Dünyaca ünlü Fransız elektro ikilisi The Blaze, 5 yıl aradan sonra, 18 Mayıs 2024’de İstanbul'da konser verecek. KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek etkinliğin biletleri 28 Kasım Salı günü satışa çıkacak.

Ünlü Fransız elektro müzik grubu The Blaze, 5 yıl aradan sonra canlı performansla İstanbul'da sevenleriyle buluşacak. Bu yıl yayınladıkları ikinci albümleri 'Jungle'ın başarısını turne ile süsleyecek olan The Blaze, 18 Mayıs 2024 gecesi KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak.

Her ikisi de sinema ve fotoğrafçılık dünyasından gelen Guillaume ve Jonathan Alric tarafından 2016 yılında kurulan The Blaze, 'Virile' ve ardından aynı adlı EP'den 'Territory' için hazırladıkları videonun yayınlanmasıyla kısa sürede adından çokça söz ettirdi. 100 milyondan fazla izlenen bu video birçok ödüle layık görüldü.

The Blaze konserinin biletleri 28 Kasım Salı günü satışa çıkarılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN