Yüzbinlerce öğretmene ek ders ücreti şoku! Ödeme yok: Kara haber MEB'den geldi

Yüzbinlerce öğretmene ek ders ücreti şoku! Ödeme yok: Kara haber MEB'den geldi

Yüzbinlerce öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek müjdeli haberi bekliyordu. Ek ders ücretleri ile ilgili yapılacak ödemeler tüm öğretmenleri şaşkına çevirdi. Öğretmenler ödemesiz kaldı. İşte tüm detaylar…

HİLAL NAS

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bulunan okullarda çalışan yüzbinlerce öğretmen dört gözle ek ders ücretlerini bekliyordu. Rize Milli Eğitim Müdürlüğü’nce okul müdürlüklerine gönderilen bir mesaj sosyal medyayı karıştırdı. Öğretmenler mesajla şaşkına dönerken ödemelerdeki yaşanan sıkıntılar işaret edildi. İşte tüm detaylar…

milli-egitim-bakanligi-2.jpg

Gazeteci İsmail Saymaz, Rize Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okul müdürlerine gönderilen bir mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Mesajda, öğretmenlerin ek ders ücretlerinin ödenmesinde yaşanan gecikmelerin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ödenek gönderimindeki aksamalardan kaynaklandığı belirtildi. Mesajda ayrıca, bu durumun telefon trafiği oluşturarak mesai kaybına neden olduğu ifade edildi.

ÜLKE GENELİNE YAYILDI

Saymaz'ın paylaşımına Türkiye'nin farklı bölgelerinden öğretmenler de yorum yaparak, benzer sorunların kendi bölgelerinde de yaşandığını belirtti. Böylece, ek ders ücretleri ödemelerindeki gecikmenin yalnızca Rize ile sınırlı olmadığı, ülke genelinde bir sorun olduğu ortaya çıktı.

para-odemek.jpg

Bu durum, öğretmenler arasında endişe ve rahatsızlığa neden olurken, ilgili bakanlığın konuya ne zaman ve nasıl bir çözüm getireceği merak konusu haline geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN