SUV satın alamayanlar yarını beklesin! İyi haber Peugeot'tan geldi: SUV havasında yeni Peugeot Rifter

SUV satın alamayanlar yarını beklesin! İyi haber Peugeot'tan geldi: SUV havasında yeni Peugeot Rifter

SUV araç sahibi olmak isteyenler sevinçten havalara uçacak. Peugeot'dan yepyeni bir haber geldi. Herkes heyecanla yarın olmasını bekliyor. Suv havasında yeni Peugeot Rifter piyasanın tozunu attıracak. İşte yeni Peugeot Rifter…

HİLAL NAS

Otomotiv sektöründe farklı marka ve model araçlar sürücülerinde dikkatinde yer alıyor. Bir yatırım aracı olarak görülen araçlar vatandaşların tercihleri arasında yer alırken sektöre çıkmak için hazırlanan araçlarda merak uyandırıyor. SUV model araç sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmak istemeyecek. Yeni Peugeot Rifter için geri sayım başladı. İşte yeni Peugeot Rifter…

GÜÇLÜ PERFORMANS ŞIK TASARIM

SUV satın almayı planlayanlar için sevindirici haber, Peugeot’dan geldi. Yeni Peugeot Rifter, Cuma günü gerçekleştirilecek lansmanın ardından satışa sunulacak. Aracın elektrikli versiyonunun yanı sıra 1.5 litrelik dizel motor, otomatik (EAT8) ve manuel şanzıman seçenekleriyle piyasaya çıkacağı açıklandı.

whatsapp-image-2024-05-09-at-07-32-33.jpeg

Eğer rekabetçi bir fiyatla satışa sunulursa, SUV tarzı tasarımıyla otomobil tutkunlarının ilgisini çekmesi beklenen Peugeot Rifter, segmentinde önemli bir alternatif olarak görülüyor. Kullanıcılara güçlü performans ve şık bir tasarım sunmayı amaçlayan Rifter’ın tanıtımı, merakla bekleniyor.

whatsapp-image-2024-05-09-at-07-32-34-1.jpeg

whatsapp-image-2024-05-09-at-07-32-33-1.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN