68. kattan düşerek ölen ünlü fenomen, böyle yardım istemiş! Çektiği son video ortaya çıktı, hayatının son dakikaları oldu

Şov için bir gökdelene tırmanan dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni, 68. kattayken düşerek feci şekilde yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

Ekstrem sporlara olan tutkusu ile bilinen Fransız sosyal medya fenomeni Remi Lucidi, yayınlayacağı şovu için Hong Kong'da bir binaya tırmandı. 30 yaşındaki adam bu sefer amacına ulaşamadı.

New York Post'ta yer alan habere göre, fenomen isim binanın 68. katından beton zemine düştü. Sosyal medyada 'Remi Enigma' takma adıyla bilinen Remi Lucidi'nin olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

fenomen-remi-lucidi-68-kattan-duserek-oldu-5.jpg

BİNAYA GİRMEK İÇİN YALAN SÖYLEMİŞ

Hong Kong yetkililerine göre, Remi Lucidi akşam 18.00 civarında binaya geldi. Ünlü fenomen, binaya girmek için güvenlik görevlisine 40. kattaki bir arkadaşını ziyaret ettiğini söyledi.

Kazanın ardından bunun gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Söz konusu kişi polise verdiği ifadede Remi Lucidi'yi tanımadığını belirtti.

fenomen-remi-lucidi-68-kattan-duserek-oldu-2.jpg

Güvenlik görüntülerine göre, binaya girdikten sonra Remi Lucidi'nin 49. kata geldiğini ve ardından tekrar binanın tepesine çıkan merdivenleri çıktığı görüldü. Fakat işler bu noktadan sonra fenomen ismin istediği gibi gitmedi.

fenomen-remi-lucidi-68-kattan-duserek-oldu-4.jpg

YARDIM İSTEMEK İÇİN PENCEREYE VURMUŞ

Kimliği henüz açıklanmayan bir kaynak, polisin Remi Lucidi'nin çatı katının dışında mahsur kaldığına ve talihsiz kazadan önce yardım için pencereye vurduğuna inandığını söyledi.

Bir başka kaynak, polisin olay yerinde Remi Lucidi'nin kamerasını bulduğunu ve cihazın onun diğer ölüme meydan okuyan eylemlerinin videolarını içerdiğini belirtti.

fenomen-remi-lucidi-68-kattan-duserek-oldu-6.jpg

İlgili Haberler