Galatasaray Almanya'nın 10 numarasını kadrosuna kattı! 32 milyon euroluk orta saha imzayı attı: 66 gol 77 asist...

Galatasaray Almanya'nın 10 numarasını kadrosuna kattı! 32 milyon euroluk orta saha imzayı attı: 66 gol 77 asist...

Son olarak Arjantinli golcü Mauro Icardi'yi kadrosuna katan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Aslan, Alman yıldızı kadrosuna kattı.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius ile 2-2 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Litvanya temsilcisini evinde ağırlayacak. Okan Buruk yönetiminde karşılaşmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, maça saatler kala bir transferi daha bitirdi.

Geçen sezon Mertens, Torreira ve Zaniola ve Dubois gibi yıldız isimleri kadrosuna katan, bu sezon ise transfer döneminin başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi'yi kadrosuna katan Galatasaray, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Aslan, 4 sezon önce 32 milyon euro karşılığında Hoffenheim'dan Bayer Leverkusen'e transfer olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay ile her konuda anlaşmaya vardı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, Alman orta saha oyuncusu için Alman ekibine 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Alman futbolcu, Türk vatandaşlığı bulunduğu için yerli kontenjanında sayılacak. Aslan'ın transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

FIFA on Twitter: "????PHOTO Kerem Demirbay celebrates after opening the scoring for ????????Germany #ConfedCup #GERCMR https://t.co/VBLxkNx8Un" / Twitter

Geçtiğimiz sezon Leverkusen forması altında 36 maçta görev alan Alman orta saha oyuncusu, takımına 5 gol 3 asistlik katkı sundu. Tecrübeli orta saha oyuncusu Almanya formasını ise 2 maçta terletirken 1 gollük katkı sundu. Tecrübeli yıldız, bugüne dek Leverkusen forması altında 149 maçta görev alırken 15 gol 30 asist kaydetti.

Futbol kariyerinde toplam 394 maçta görev alan Demirbay, 66 gol 77 asiste imza attı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN