Arkadaşlarının çağırdığı yere gitti, öldürüldü… Sebebini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Arkadaşlarının çağırdığı yere gitti, öldürüldü… Sebebini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Türkiye'de gün geçmiyor ki yeni bir olay yaşanmasın. Adana'da arkadaşlarının yanına giden Bayram Akbaş silahla vurularak öldürüldü. İki arkadaşın Bayram Akbaş'ı öldürme nedenini duyanlar ise kulaklarına inanamadı. Bakın arkadaşını neden öldürmüşler…

Adana'da arkadaşlarını öldüren iki kişinin öldürme nedenini herkese şoke etti. 25 yaşındaki Bayram Akbaş, Samet Ataş (23), Ömercan Aslan (21) ile Bayram Y. (22), gezmek için ortaklaşa araç kiraladı. Bayram Akbaş kiraladıkları araçla arkadaşlarından habersiz Mersin'e gitti. Arkadaşlarının durumu öğrenmesi üzerine çıkan tartışmada Bayram Akbaş silahla öldürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatan polis şüphelileri kiraladıkları otomobilde yakaladı. Sorguda suçu birbirlerinin üstüne atan Samet Ataş ve Ömer Aslan çıkardıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Bayram Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


ARKADAŞLARINI CANİCE ÖLDÜRDÜLER

26 Temmuz 2023 tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi'nde meydana gelen olay herkesi şaşkına çevirdi. Mahalleden arkadaş olan Bayram Akbaş, Samet Ataş, Ömercan Aslan ile Bayram Y., gezmek için ortaklaşa bir otomobil kiraladı. Bayram Akbaş olay gecesi arkadaşlarından habersiz olarak kiraladıkları araçla Mersin'e gitti. Durumu öğrenen arkadaşları sinirlenerek Akbaş’ı telefonla aradı. Ataş ve Aslan buluşmak için Akbaş ile sözleşti.

Arkadaşlarını, birlikte kiraladıkları otomobili habersiz aldığı için öldürmüşler

Anlaştıkları noktaya motosiklet ile gelen şüpheliler arkadaşları ile konuşurken bir anda tartışmaya başladı. 3 şüpheliden Ataş ve Aslan çıkan tartışmada tabancalarına sarıldı. Arkadaşları Akbaş'a ateş açan 2 şüpheli arkadaşlarına göğüs, bacak ve ayağından vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan Akbaş’ı olay yerinde bırakarak kiraladıkları araçla uzaklaşan şüpheliler kısa süre içerisinde yakalandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Akbaş, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 3 şüpheli kiraladıkları otomobilin içerisinde otururken yakaladı. 3 şüpheli kullandıkları silahlarla birlikte yakalandı. Emniyete götürülen Ataş ile Aslan sorgularında suçu birbirini attı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Samet Ataş ve Ömer Arslan çıkardıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 3 şüpheli olan Bayram Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Arkadaşlarını, birlikte kiraladıkları otomobili habersiz aldığı için öldürmüşler

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN