Nasırın kökünü kibrit gibi yakan doğal kür! 1 haftada yüzde yüz etki, ne kaşıntı ne ağrı…

Nasırın kökünü kibrit gibi yakan doğal kür! 1 haftada yüzde yüz etki, ne kaşıntı ne ağrı…

Ayak nasırları, birçok kişi için oldukça sıkıntılı bir cilt sorunudur. Eller ve ayaklarda meydana gelen nasır problemi, hem günlük aktiviteleri kısıtlar hem de ağrıya neden olur. Ayak nasırlarının nasıl çıkarılabileceği, birçok kişinin merak ettiği bir konudur. Hele ki yaz aylarında tam bir işkenceye dönüşüyor. Artık ayak nasırlarınıza veda edebilirsiniz… doğal ve çok etkili bir kaç yöntemle bu sorunu kökten çözeceksiniz

Nasır, ayakların sürtünme veya baskıya maruz kaldığı bölgelerde derinin kalınlaşması sonucu oluşan bir cilt sorunudur. Nasırın tedavisinde doğal yöntemler yardımcı olabilir. Doğal çözümlerle nasır sorunundan kurtulabilirsiniz… Hem de doktora gitmeden

img-4234-001.jpeg

BİR KAÇ ADIMDA NASIRLARA VEDA EDİN

Ayakları nemlendirin: Nasırın olduğu bölgeyi nemlendirmek, derinin yumuşamasına ve nasırın azalmasına yardımcı olabilir. Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı veya badem yağı gibi bitkisel yağlar kullanarak doğal nemlendiricileri tercih edebilirsiniz.

Epsom tuzlu ayak banyosu: Epsom tuzu, ayakları rahatlatır ve iltihabı azaltır. Bir leğene sıcak su ekleyin ve içerisine birkaç kaşık Epsom tuzu koyun. Ayaklarınızı bu karışıma batırarak 15-20 dakika bekletin. Daha sonra nasırın üzerindeki ölü deriyi nazikçe törpüleyebilirsiniz.

Elma sirkesi: Elma sirkesi, nasırın yumuşamasına ve azalmasına yardımcı olabilir. Bir pamuk topunu elma sirkesine batırın ve nasırın üzerine yerleştirin. Bir bandajla sabitleyin ve gece boyunca bekletin. Sabahları nasırı nazikçe törpüleyebilirsiniz.

Aloe vera jeli: Aloe vera’nın anti-enflamatuar ve nemlendirici özellikleri vardır. Saf aloe vera jeli kullanarak nasırın üzerine uygulayarak deriyi yumuşatabilir ve rahatlatabilirsiniz.

Doğal ölü deri törpüsü: Nasırı hafifletmek için doğal törpüler kullanabilirsiniz. Pumice taşı veya ayak törpüsü gibi araçlarla nasırın üzerindeki ölü deriyi nazikçe törpüleyebilirsiniz. Ancak, fazla törpüleme cildi tahriş edebilir, bu nedenle dikkatli olmanız önemlidir.

Doğal çözümler nasırın hafiflemesine yardımcı olabilir, ancak şiddetli veya ağrılı bir nasır durumunda bir uzmana danışmanız önemlidir. Uzman, uygun tedavi yöntemlerini önerebilir ve nasırın daha ciddi sorunlara yol açmasını engelleyebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN