İsviçre'den şaşırtan karar: "O Türk sodasını sakın içmeyin içinde öyle bir şey var ki..."

İsviçre'den şaşırtan karar: "O Türk sodasını sakın içmeyin içinde öyle bir şey var ki..."

Türk sodası hakkında İsviçre'den kritik karar alındı. Yemekten sonra şişkinliği alan sodanın içerisinde bol miktarda çıkınca İsviçre'den karar alındı. O sodayı sakın içmeyin. İşte sebebi...

Ülkemizde yoğun bir şekilde tüketilen soda markası hakkında İsviçre'den kritik karar verildi. Türkiye'den ihraç edilen sodaların içerisinde fazlasıyla o maddeden bulunması nedeniyle tüketilmemesi gerektiğini duyurdu. İşte o soda...

TÜKETİLMEMESİ KONUSUNDA UYARDI

İsviçre tarafından Türk sodası hakkında kritik karar alındı. İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu tarafından paylaşılan kararda, o Türk sodasının tüketilmemesi gerektiği paylaşıldı.

Türkiye'den ihraç edilen 'Beypazarı' soda markasının içerisinde yüksek miktarda bor bulunduğu tespit edildi. Sağlık açısından zararlı olmasından dolayı İsviçre, 'Beypazarı' markasına ait sodanın tüketilmemesi konusunda uyardı.

glqnab4wuaa8wv9.jpg

Kaynak İçin Tıklayınız...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN