İstanbullu müjdeye doymuyor! Ücretsiz olacak: İBB duyurdu

İstanbullu müjdeye doymuyor! Ücretsiz olacak: İBB duyurdu

Bugün gerçekleşecek olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası tarafından desteklenen 19. İstanbul Yarı Maratonu, şehirde büyük bir heyecana sahne olacak. Müjdeli haber de geldi: Ücretsiz olacak

Spor etkinliklerine katılacak binlerce sporsever, 28 Nisan Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Etkinlik günü, maraton ve bisiklet turu katılımcıları göğüs numaraları veya görevli kartları ile saat 06.00’dan 15.00’a kadar metro, metrobüs, otobüs ve vapur gibi İBB’ye ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanma imkanı bulacaklar. Ancak, Marmaray hattı bu ücretsiz ulaşım kapsamı dışında kalacak.

img-5571.jpeg

Metro İstanbul, etkinlik dolayısıyla T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda sefer düzenlemeleri yapılacağını duyurdu. 06.00-07.00 saatleri arasında normal işletme düzeninde devam edecek olan tramvay seferleri, 07.00-12.30 saatleri arasında Sirkeci-Bağcılar, 12.30-15.30 saatleri arasında ise Beyazıt-Bağcılar istasyonları arasında gerçekleştirilecek.

Bu büyük spor etkinliklerine katılacak herkese başarılar dileriz ve İstanbul’un sporla dolu bir gün geçirmesini temenni ederiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN