Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Büyük umutlarla transfer edilmişti: 37,5 milyon euroluk teklif...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Büyük umutlarla transfer edilmişti: 37,5 milyon euroluk teklif...

Süper Lig'in lideri Galatasaray, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Adana Demirspor'u 0-3 mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren lider Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. 24. şampiyonluğunu kazanmak için geri sayıma geçen sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayıracak.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sezon sonunun yaklaşmasıyla yeni sezonunun planlamasına başlayan Galatasaray, sezon başında kadrosuna kattığı dünya yıldızıyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

A Spor'un haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab, sezon başında kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Hakim Ziyech'e 2.5 yıl için 37.5 milyon Euro net maaş önerdi. Arap ekibinin yaz transfer döneminde de Faslı yıldızı kadrosuna katmayı istediği ancak bu transfer son anda iptal olmuştu.

Galatasaray'dan Hakim Ziyech açıklaması - Son Dakika Haberleri

Arap ekibinin bu kez bu transferde ısrarcı olduğu iddia edildi. Güncel piyasa değeri 9,5 milyon euro olan 31 yaşındaki golcü oyuncu, Galatasaray forması altında 20 karşılaşmada görev alırken 6 gol 4 asiste imza attı.

Faslı yıldızın sezon sonunda sarı-kırmızılı ekibe veda etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN