Arka Sokaklar'a Şevket Çoruh'tan sonra bir eski bir oyuncu daha geliyor! Asıl kadro şimdi tamamlanacak

Arka Sokaklar'a Şevket Çoruh'tan sonra bir eski bir oyuncu daha geliyor! Asıl kadro şimdi tamamlanacak

Arka Sokaklar dizisinin efsane isimlerinden Şevket Çoruh'un ardından o isim de kadroya geri dönüyor! Müjdeli haberi Şevket Çoruh, müjdeli haberi kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Asıl kadro şimdi tamamlanacak...

Arka Sokaklar dizisinin efsane karakterlerinden Mesut Komiser'e hayat veren Şevket Çoruh, uzun bir aranın ardından diziye geri dönüyor. 16 sezon boyunca Mesut Komiser olarak ekranlarda yer alan Çoruh, yeni sezon için kadroya dahil oldu. Bu müjdeli haber, Çoruh'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuruldu.

ŞEVKET ÇORUH MÜJDEYİ VERDİ

Özellikle 2006 ile 2022 yılları arasında Mesut Komiser olarak izleyicilerin gönlünde taht kuran Şevket Çoruh, diziye geri dönme kararıyla hayranlarını sevindirdi. Yeni sezonda 19. sezonuyla ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'in geri dönüşü heyecanla bekleniyor.

Çoruh'un geri dönüşüyle birlikte, dizinin diğer efsane karakterlerinden biri olan Oya Okar da kadroya yeniden dahil olacak. Çoruh, Instagram hesabından dizideki partneri Oya Okar'la birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, "Bu haberi benim vermem lazımdı. Oya Okar geliyor. Çok Mesut oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Şevket Çoruh'un ardından Oya Okar da Arka Sokaklar'a geri döndü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN