Emekli memur her gün takım elbisesini giyip simit satıyor: Kendimi bu ilin amiri gibi görüyorum

Emekli memur her gün takım elbisesini giyip simit satıyor: Kendimi bu ilin amiri gibi görüyorum

Bursa’da kamudan emekli olan 65 yaşındaki Ahmet Berksun, memurluk günlerindeki gibi takım elbisesini giyip simit satıyor. Berksun’u gören turistler fotoğraf çektirmek için sıraya giriyor. Bazıları ise sivil istihbarat görevlisi ya da sokak timi zannediyor. Öte yandan 65 yaşındaki Berksun, 'Kendimi bu ilin amiri gibi görüyorum' diyerek yaptığı işten memnuniyetini dile getirdi.

Bursa’da 'Kravatlı Simitçi' olarak tanınan 65 yaşındaki Ahmet Berksun, öğrenciyken yaptığı simitçiliği, kamudan emekli olduktan sonra da yapmaya karar verdi. Memurluk günlerinde giydiği takım elbiseyi, emekliliğinde de çıkarmayan Berksun, bu şekilde Bursa’nın tarihi noktalarında koluna taktığı sepetiyle simit satmaya başladı.

yeni-proje-5.jpg

'KENDİMİ BU İLİN AMİRİ GİBİ GÖRÜYORUM'

Kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getiren Ahmet Berksun, “Kamudan emekliyim. Emekli olduktan sonra bu işi yapmaya başladım. Diğer meslektaşlarım kılık kıyafetine pek özen göstermiyorlar. Ben dış görünüşe özen gösteriyorum, diksiyonuma dikkat ediyorum. Bu durum müşterilerime de güven veriyor. Yurt dışından gelen turistler de beni görünce fotoğraf çekilmek istiyor. Bir sanatçı sahnesine nasıl hazırlanıyorsa ben de simide çıkarken öyle hazırlanıyorum. Halkın karşısına geçtiğimde beyefendi gibi görülmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

yeni-proje-6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN