Migros'tan raf boşaltan kampanya! 1 alana 1 bedava kampanyası başladı! Üstelik 1000 TL indirim kıyağı da var

Migros'tan raf boşaltan kampanya! 1 alana 1 bedava kampanyası başladı! Üstelik 1000 TL indirim kıyağı da var

İndirim kampanyaları ile adından sıkça söz ettiren Migros vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bir alana bir bedava kampanyasının yanı sıra 1000 TL'lik indirim fırsatı sağlayan Migros 3 özel kampanya ile mayıs ayına damga vurdu. İşte Migros indirim detayları…

Vatandaşlar tarafından sevilen kampanyaları yeniden gündeme getiren Migros Bu hafta 3 özel kampanya ile yüz güldürdü. Bir alana bir bedava kampanyası yeniden başlarken raflarda bomboş kalacak. Üstelik hediye çeki kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor İşte Migros indirim detayları…

MİGROS İNDİRİM ÇEKİ NASIL KAZANILIR?

Migros Odea ile işbirliği yaparak 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Odealı olanlara 1.000 TL Migros Sanal Market Hediye Çeki veriliyor. Hemen Odealı olup MIGROS24 kodunu Odea uygulamasına girmeniz yeterli.

Tıkla Gel Al Teslimata Özel 100 TL İndirim kampanyası da başladı. 09 Mayıs 2024 tarihine kadar kampanyadan faydalanabilmek için teslimat yönteminizi Tıkla Gel Al olarak seçip sonrasında il, ilçe ve siparişinizi teslim alacağınız mağazayı seçmeniz gerekmektedir.

migros-1.jpg

Arkadaşını davet edene de 50 TL indirim. Kampanya kapsamında davetinizi kabul edip sipariş veren her arkadaşınız için siz ve davet ettiğiniz arkadaşınız 50 TL indirim kazanabilirsiniz. 5 kişiye gönderip toplanda 250 TL indirim kazanabilirsiniz.

MİGROS BİR ALANA BİR BEDAVA KAMPANYASI

  • Lipton Filiz Demlik Poşet Çay 48'li 153 G: 86,90 TL (İkinci ürün bedava)
  • Dove Serum Saç Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı 170 ml: 159,95 (İkinci ürün bedava)
  • Dove Serum Saç Bakım Kremi Uzun Saç Terapisi 170 ml: 159,95 (İkinci ürün bedava)
  • Dove Serum Saç Bakım Kremi Yoğun Onarıcı 170 ml: 159,95 (İkinci ürün bedava)
  • Pantene Mircales Hydra Glow Gece Serumu 70 Ml: 358,95 TL (İkinci ürün bedava)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN