Sınavdan dönen anne hayatının acısını yaşadı: 3 aylık kızı evde çıkan yangında can verdi

Antalya'da 4 katlı binanın en üst katında elektrikli sobadan çıkan yangında 3 aylık Meva Çalı hayatını kaybederken anneanne ve dayısı çatıya çıkarak kurtuldu. Yangın esnasında üniversitede sınavda olan anne Şeval Çalı, kızının ölüm haberine alınca sinir krizi geçirdi. Acılı annenin feryadı yürekleri dağladı.

Yürek yakan olay Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesindeki 4 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okuyan Şeval Çalı, 3 aylık bebeği Meva Çalı'yı uyuttuktan sonra sınava girmek için babasıyla okula gitti.

8905966.jpg

BEBEK YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

İddiaya göre; Meva'nın uyuduğu odada saat 10.30 sıralarında elektrikli sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Anneannesi ve dayısı Meva'yı kurtarmaya çalışsa da başarılı olmadı. Çatıya çıkarak kurtulan anneanne vedayı durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

8905550.jpg

Olay yerine intikal eden ekipler yangını söndürerek içeri girdi. Ekipler, Meva'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

8905548.jpg

ANNE İKİ KEZ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Eve gelen Şeval Çalı bebeğinin ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Ailesi ve komşularının sakinleştirmeye çalıştığı anneye sağlık ekipleri müdahale ederek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneden dönen Çalı, kızının tabutunu görünce bir kez daha sinir krizi geçirdi.

8905547.jpg

Meva'nın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'ALEVLER HER YERİ SARMIŞTI'

Yoldan geçerken yangını görüp bebeği kurtarmaya çalışan Serkan Gezinci ise, "İçeride bebek olduğunu söylediler. Ben ve arkadaşım da yoldan geçerken yardım etmek için geldik. İçeriye girip, kurtarmaya çalıştık ancak alevler her yeri sarmıştı. Kurtaramadık." diye konuştu.

8905553.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN