Sosyal medya fenomenine canlı yayında kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek gitmek için yola çıkıp yolda sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan sosyal medya fenomeni N.T.'ye (36), kamyon çarptı. N.T. kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerinden kaçan kamyonetin 71 yaşındaki sürücüsü jandarma tarafından evinde gözaltına alındı.

Kayseri'de sosyal medya fenomeni N.T., İstanbul'a gitmek için 2 arkadaşıyla birlikte 8 gün önce yürüyerek yola çıktı. Yol üzerinde konaklayarak yoluna devam eden N.T., dün akşam Aksaray- Ankara karayolu yakınlarına yürürken sosyal medyada canlı yayın yapmaya başladı. N.T.'ye plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarptı.

9157268.jpg

Kamyon soförü olay yerinden kaçarken ağır yaralanan N.T. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. N.T. doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

tttttrrr.jpg

Kaza sonrası olay yerinden kaçan kamyonetin 71 yaşındaki sürücü B.Ç. jandarma tarafından evinde gözaltına alındı. B.Ç.'nin ilk ifadesinde bir kişiye çarptığını fark etmediğini belirterek, “Sadece bir ses geldi. Herhangi bir şey görmeyince de yoluma devam ettim. Fark etseydim, durup bakardım." dedi. B.Ç. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

1-3-8bl8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN