Fenerbahçe'den Galatasaray'a yüzyılın transfer çalımı! Ali Koç devreye girdi, yıldız oyuncu kararını verdi. 21 gol 5 asist...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yüzyılın transfer çalımı! Ali Koç devreye girdi, yıldız oyuncu kararını verdi. 21 gol 5 asist...

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa ilerleyen Galatasaray'da transfer krizi yaşanmaya devam ediyor. Takımdan gidecek olanların yerini doldurmak isteyen sarı-kırmızılı ekip ağır bir darbe yedi. Yıldız oyuncu kararını verdi. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yüzyılın transfer çalımı! Başkan Ali Koç devreye girdi. 21 gol 5 asist performansı ile şimdiden taraftarları heyecana boğdu. İşte sürpriz transferin detayları...

Dün akşam evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmak isteyen sarı-lacivertliler ilk hamlesini yaptı. Ezeli rakibi Galatasaray'a büyük transfer çalımı. Başkan Ali Koç devreye girdi. Yıldız oyuncu adım adım Fenerbahçe'de!

GALATASARAY'A KÖTÜ HABER! İLK AÇIKLAMA GELDİ

Bu sezon Sivasspor forması ile adeta şov yapan Rey Manaj, dev kulüplerin radarına girmiş durumda. Birçok kulüp yıldız oyuncu ile yakından ilgilenirken sıcak bir gelişme yaşandı. Çıkan son iddialara göre Galatasaray’ın Rey Manaj'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü. Birçok takımın dikkatini çekmeyi başaran 27 yaşındaki golcü için kırmızı-beyazlıların beklentisi büyük. Yıldız ismin transferinden büyük bir bonservis geliri bekleniyor.

yeni-proje-2024-04-28t142704-015.jpg

Çıkan iddialar sonrası Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, “İç transferde ben herkesle görüşmeye çalışıyorum takımda. Takımımızda sözleşmesi bitmeyen hiçbir futbolcuyu kralı gelse görüşemez transfer ile ilgili. Öyle bir dünya yok. Bakarız sonrasında” ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ DEVREYE GİRDİ

Akşam'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Rey Manaj için harekete geçtiği ifade edildi. Başkan Ali Koç'un bu transfer için önemli adımlar attığı kaydedildi. Şuan için henüz net bir açıklama yapılmadı.

yeni-proje-2024-04-28t142649-972.jpg

Rey Manaj, bu sezon Sivasspor formasıyla şu ana kadar 31 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 24'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2162 dakika sahada kalan 27 yaşındaki golcü futbolcu Rey Manaj, 21 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN