Esila'dan acı haber! 5,5 yıllık bekleyişin ardından dün müjdeli haber gelmişti

Esila'dan acı haber! 5,5 yıllık bekleyişin ardından dün müjdeli haber gelmişti

Ankara’da kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve 5,5 yıllık bekleyişin ardından dün kalp nakli olan Esila Tüfekçi (16)'ten acı haber geldi. Tüfekçi bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle 5,5 yıldır aralıklarla tedavi gören Esila Tüfekçi, durumunun ağırlaşması üzerine yaklaşık 1 ay önce kalp ve solunum desteğine bağlandı.

Yıllardır nakil bekleyen Tüfekçi için dün Adana'dan müjdeli haber geldi. Adana'dan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait ambulans uçakla getirilen kalp, dün Esila'ya nakledildi. 9,5 saat süren operasyonla gerçekleşen nakilin ardından Esila'nın durumunun ağır ve 48 saatlik sürenin çok önemli olduğu belirtildi. Esila, doktorların müdahalesine rağmen bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

yyyyttt.jpg

'BAĞIŞ' TEMALI RESMİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Esila, geçen yıl hastanede yatarken çizdiği resimle organ bağışına dikkat çekmişti. Esila'nın resmin üzerine düştüğü 'Organlarınızı cennete götürmeyin. Onlara cennette değil burada ihtiyaç var' notu duygulandırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN