Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! İşte takımın başına geçecek isim

Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! İşte takımın başına geçecek isim

Konyaspor, Hakan Keleş’in yerine göreve getirilen Bosna-Hersekli teknik direktör Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Yeşil-beyazlı ekibin başına sportif direktör Ali Çamdalı'nın geçmesi bekleniyor.

TÜMOSAN Konyaspor, teknik direktör Hakan Keleş ile yolları ayırmasının ardından 16 Ocak 2024 tarihinde daha önce Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Fahrudin Omerovic'ı takımın başına getirmişti.

Yeşil-beyazlı ekibin ateş hattından kurtulamaması üzerine kulüp yönetimi, teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırmayı kararı aldı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda 'Teknik Direktörümüz Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Fahrudin Omerovic’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.''denildi.

a-copy.jpg

Yeşil- beyazlı ekibi sezon sonuna kadar sportif direktör Ali Çamdalı'nın yönetmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN