Asgari ücretliler ve emekliler için bugün büyük gün! 5 yıl sonra ilk kez olacak

Asgari ücretliler ve emekliler için bugün büyük gün! 5 yıl sonra ilk kez olacak

Milyonlarca çalışanı ve emeklileri ilgilendiriyor! Büyük gün geldi! 2019 yılından bu yana ilk kez yapılacak! Gündemin en önemli konularından emekli maaşları ve asgari ücretler için kritik tarih. 5 yıl sonra ilk kez olacak...

Türkiye'nin gündemini belirleyen konular arasında yer alan emekli maaşları, asgari ücret gibi önemli konular için kritik bir tarih geldi. İş yaşamında önemli bir yere sahip olan Çalışma Meclisi, 5 yıl aradan sonra bugün tekrar toplanıyor. Gündeme alınacak konular arasında emekli maaşları, asgari ücret, kıdem tazminatı ve esnek çalışma gibi pek çok konu yer alıyor.

5 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ YAPILACAK

Çalışma Meclisi'nin 13. toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Emekli maaşı, asgari ücret, kıdem tazminatı ve esnek çalışma gibi birçok konunun ele alınacağı toplantı, 5 yıl aradan sonra ilk kez yapılacak.

Toplantı süresince Türkiye'nin önde gelen sendikaları ve iş dünyasının temsilcileri de hazır bulunacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın başkanlığında gerçekleşecek toplantıya Türk-İş, Hak-İş, DİSK, TİSK, Memur-Sen, Kamu-Sen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TESK gibi kuruluşlar katılacak. Kurumlar 29-30 Nisan tarihlerinde 5 yıl sonra yeniden toplanacak.

Toplantının ardından elde edilen sonuçlar, ilgili taraflarla paylaşılacak ve sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Nisan'da Beştepe'deki programında taraflarla bir araya gelecek. Gözler, toplantı sonuçlarının ve alınacak kararların açıklanmasını bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN