Başkan Köleoğlu Ramazan etkinlikleriyle çocukların büyük sevgisini kazandı

Başkan Köleoğlu Ramazan etkinlikleriyle çocukların büyük sevgisini kazandı

Başkan Köleoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda Kumluca halkının yoğun katılım gösterdiği ve Ramazan ayının maneviyatının, birlik ve beraberliğinin yaşandığı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Özellikle çocukların çok severek katıldığı etkinliklere katılan aileler Başkan Köleoğlu’na ramazan atmosferini çok samimi bir şekilde yaşattığı için teşekkür ettiler.

Kumlucalı halkını 7’den 70’e yoğun katılım gösterdiği Ramazan eğlencesi ‘’İbiş ile Memiş Mâni Atışması’’ ve Ramazan ayının manevi havasını yaşatan en güzel gösterilerden olan ‘’Semazen Gösterisi’’ Kumluca halkının büyük beğenisini kazandı.

Çocuklar Oyun Programlarıyla Doyasıya Eğlendiler

Gösterilerden sonra gerçekleşen zengin oyun programlarıyla eğlenen çocuklar oldukça keyifli zamanlar geçirdiler. Çocuklar Başkan Köleoğlu’na gerçekleştirdiği etkinlikler için teşekkür ettiler.

Tüm Projelerimizde Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımıza Çok Önem Veriyoruz

Başkan Köleoğlu:’’ Kıymetli çocuklarımız ve kıymetli aileleri, hepinizin Ramazan şerifleri mübarek olsun. Bizim çocuklarımız, büyük ailemizin birer üyesidir. Çocuklarımıza her zaman çok değer veririz. Ramazan ayı boyunca ramazan şenlikleri kapsamında iftardan sonra bütün programlarımız devam edecek. Bütün ailelerimize sevgilerimi sunuyorum. Biz geleneklerimize bağlı bir toplumuz. Biz ramazanları bir araya gelmek ve güzellikleri paylaşma ayı olarak görüyoruz. İbadetlerimizi yaptıktan sonra bir arada çocuklarımızı eğlendirmiş olmanın mutluluğu paha biçilemez. Gerçekleştirdiğimiz tüm projelerimizde ve etkinliklerimizde çocuklarımız çok önemli bir yere sahip, onlar bizim geleceğimizin teminatıdır. Yeter ki yüzleri hep gülsün. ‘’ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN