Su ısıtıcısındaki kireci anında söküp atıyor! Kettle ilk günkü gibi parıl parıl parlayacak

Su ısıtıcısındaki kireci anında söküp atıyor! Kettle ilk günkü gibi parıl parıl parlayacak

Her evin olmazsa olmazlarından su ısıtıcılarının temizliği en can sıkıcı konulardan biri. Su ısıtıcısının içerisinde oluşan kireci temizleyebilmek için çeşitli yöntemlere başvurulurken, su ısıtıcısı içerisinde oluşan kireci tek seferde çıkaran formül ortaya çıktı. Peki, kettle rezistans kireci nasıl temizlenir? Elektrikli çaycının içindeki kireç nasıl temizlenir? İşte, su ısıtıcısı (kettle) kireç temizleme kolay yöntemi...

Su ısıtıcısını çok daha uzun süreli kullanabilmek ve ısıttığınız suyun çok daha sağlıklı bir formda olabilmesi için su ısıtıcısının iç temizliğini düzenli olarak yapmayı ihmal etmeyin.

Su ısıtıcısı içerisinde oluşan kirecin temizlenmemesi, suyun tadının bozulmasına neden olurken aynı zamanda su ısıtıcısının performansında ciddi düşüşlerin meydana gelmesine neden olmaktadır. Su ısıtıcısı içerisinde oluşan kireci temizleyebilmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

SU ISITICISI (KETTLE) KİRECİ NASIL TEMİZLENİR?

Su ısıtıcısı içerisinde oluşan kireci temizleyebilmek için su ısıtıcısının içerisine taze sıkılmış limon suyunu ilave edin. akabinde limon suyunun çok daha etkili olabilmesi için 10 ile 15 dakika kadar bekleyin.

Ardından bir sünger yardımıyla su ısıtıcısının içerisini güzelce ovun. Ardından duru su yardımıyla su ısıtıcısının içerisini temizleyin. Bu yöntem sayesinde su ısıtıcısının içerisindeki tüm kireçlerden tek seferde kurtulduğunuzu göreceksiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN