Tüm İstanbullular güne felaketle uyanacak! Herkes önlemini alsın: Tüm şehirde alarm verildi

Tüm İstanbullular güne felaketle uyanacak! Herkes önlemini alsın: Tüm şehirde alarm verildi

Ülke genelinde yağışlar devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara bölgesi için uyarılarını peş peşe sıraladı. Tüm İstanbul'da bayramın 2. günü yaşanacak olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte güncel hava durumu tahmin raporu…

Yurdun kuzeyi ve iç kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava etkili olurken Marmara, Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yağışların görüleceği belirtilirken batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kütahya ve Afyonkarahisar'da yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Diğer yerlerde az bulutlu ve açık bir havanın görüleceği belirtilirken yağışların sabah saatleri itibariyle Tekirdağ, İstanbul'un kuzey ve doğu kesimleri, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra Sakarya, Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinde yer yer kuvvetli olacak aktarıldı. İşte güncel hava durumu tahmin raporu…


HAVA SICAKLIĞI NASIL OLACAK?

Hava sıcaklığının Kuzeybatı kesimlerinde azalacağı belirtilirken diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı aktarıldı. Sıcaklıkların genelde mevsim normallerinde seyredeceği belirtilirken rüzgarın genellikle batı ve kuzey, Batı Akdeniz kıyıları ile birlikte Güneydoğu bölgelerinde batı ve güney batı yönünden hafif ara sıra orta kuvvetli eseceği aktarıldı.
yagislar.jpg

METEOROLOJİ O ŞEHİRLERİ UYARDI


Sabah saatleri itibariyle yağışların Tekirdağ, İstanbul'un kuzey ve Doğu kesimleri ile birlikte Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra Sakarya, Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı vurgulandı. Yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği aktarıldı.

yeni-siddetli-yagmur.jpg

MARMARA


Bölge genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava etkili olacak. Akşam ve gece saatleri itibariyle Trakya ile yarım bölge genelinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Sabah saatleri itibariyle yağışların Tekirdağ, İstanbul'un kuzey ve doğusu ile birlikte Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı vurgulandı.


EDİRNE 19°C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL 21°C, 26°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ 19°C, 27°C
Parçalı, yarın çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

TEKİRDAĞ 20°C, 23°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ruzgar.jpg

EGE


Bölge genelinde az bulutlu ve açık bir hava etkili olacak. Bölgenin iç kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava görünürken akşam saatleri itibariyle Afyonkarahisar yarın öğle saatleri itibariyle Kütahya çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.


A.KARAHİSAR 15°C, 28°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ 22°C, 35°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 23°C, 33°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA 18°C, 34°C
Az bulutlu ve açık

AKDENİZ

Bölgenin kıyı kesimlerinde az bulutlu ve açık bir hava görülürken iç kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava etkili olacak. Akşam saatleri itibariyle Isparta çevrelerinde görülecek yağışların Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile batı Akdeniz'in Toroslar kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak olarak görüleceği aktarıldı.


ADANA 23°C, 32°C
Parçalı ve çok bulutlu, zamanla kuzey kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 23°C, 29°C
Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, yarın iç ve yüksek kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

ISPARTA 17°C, 31°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MERSİN 25°C, 31°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın zamanla iç kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Bölge genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava etkili olacak.Akşam saatleri itibariyle Ankara'nın Güney ve doğusu ile Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı ve Kırşehir çevrelerinde yağışların görüleceği aktarılırken yarın Ankara'nın kuzey ve batı kesimi ile Eskişehir ve Çankırı çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.


ANKARA 18°C, 29°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde güney ve doğu, yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ESKİŞEHİR 14°C, 28°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KAYSERİ 15°C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu, yarın yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KONYA 18°C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ


Bölge genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava etkili olacak. Yarın öğle saatleri itibariyle Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel kuvvetli yağışlar etkili olacak.


BOLU 12°C, 25°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KASTAMONU 11°C, 27°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SİNOP 21°C, 27°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ZONGULDAK 17°C, 24°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Bölge genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava etkili olacak. Akşam saatleri itibariyle Çorum çevreleri ile birlikte yarın Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkisini gösterecek.


RİZE 20°C, 28°C
Parçalı ve çok bulutlu

SAMSUN 19°C, 26°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

TOKAT 17°C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON 20°C, 26°C
Parçalı ve çok bulutlu

yagis-yagmur-1.jpg

DOĞU ANADOLU

Bölge genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava etkili olacak. Bölgenin Kuzey kesimlerinde yer yer çok bulutlu bir hava etkili olurken akşam saatlerinde Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinde yarın itibariyle kuzey kesimlerde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.


AĞRI 13°C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ERZURUM 11°C, 26°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 18°C, 34°C
Parçalı bulutlu

VAN 14°C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

yagis-1.jpg

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR 23°C, 38°C
Az bulutlu ve açık

GAZİANTEP 22°C, 35°C
Az bulutlu ve açık

MARDİN 24°C, 35°C
Az bulutlu ve açık

ŞANLIURFA 25°C, 39°C
Az bulutlu ve açık

saganak-yagis-1.jpg

METEOROLOJİ TARAFINDAN UYARI YAPILAN ŞEHİRLER

  • Edirne
  • İstanbul
  • Kocaeli
  • Sakarya
  • Tekirdağ
  • Zonguldak
  • Bartın
  • Düzce

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN