Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanların çiftleşme dansı tüyleri diken diken etti... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanların çiftleşme dansı tüyleri diken diken etti. Uzmanlar acil durum ilan etti. Çanakkale'den sonra o ilimizde de istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Gelen görüntüler tüyleri diken diken etti. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanların çiftleşme dansı anbean kaydedildi. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

yeni-hghggh-1.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Diyarbakır'dan paylaşılan görüntüler herkesi şok etti. Dev yılanların çiftleşme dansı herkesi şoke etti.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinden çekilen görüntüler herkesi korkuttu. Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılanların çiftleşme dansını fark eden çiftçi o anları cep telefonunun kamerası ile anbean kaydetti.

DEV YILANLARIN ÇİFTLEŞME DANSI TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ

Çınar'ın kırsal Karababa Mahallesi'nde tarlaya giden çiftçiler, uzun siyah yılanların çiftleşme dansına denk geldi. Karşılaştığı manzara karşısında hayatının şokunu yaşayan çiftçi, o anları cep telefonu kamerasıyla çekmeyi de ihmal etmedi.

hghggh-99.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN