Fatih Terim'e başkanlık teklif edildi! Yunan basınından çarpıcı iddia

Fatih Terim'e başkanlık teklif edildi! Yunan basınından çarpıcı iddia

Panathinaikos ile şampiyonluk mücadelesi veren Fatih Terim'e başkanlık teklif edildiği iddiası, spor basınında geniş yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Yunanistan Süper Lig'de Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in, şampiyonluk için mücadele ettiği sırada Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) başkanı olması için için teklif aldı iddia edildi. Yunan basını, 71 yaşındaki teknik direktörün oyuncularına TFF başkanlığı için teklif aldığını ve bunu paylaştığını öne sürdü.

YAKIN ÇEVRESİNDEN BASKI VAR

Yunan basınında çıkan haberlere göre, Fatih Terim'in Panathinaikos'un teknik direktörü olduğu dönemde TFF başkanlığı için teklif aldığı ve bunu oyuncularına açıkladığı belirtildi.

Sabah'ın derlediği habere göre, ayrıca Fatih Terim'in yakın çevresinin bu konuda baskı yaparak, görevi kabul etmesi gerektiğini ve bu görevin kendisine yakışacağını ilettiği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN