Ali Koç şampiyonluk için Almanya'yı karıştırdı! Fenerbahçe'den Xabi Alonso'ya operasyon

Ali Koç şampiyonluk için Almanya'yı karıştırdı! Fenerbahçe'den Xabi Alonso'ya operasyon

( Spor Haberleri / FB Haberleri) Görevde kalsa da gitse de İsmail Kartal'ın ekibini güçlendirmeyi kafasına koyan Ali Koç'un, Xabi Alonso'nun yardımcısı olan Marcel Daum için girişimlere başladığı öğrenildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan son dakika gelişmesi...

Fenerbahçe Kulübü'nü yakından takip eden muhabirlerden Ahmet Konanç, Serie A devi Roma'nın Jaden Oosterwolde için Sarı Lacivertli yönetime 25 milyon euro teklif ettiğini açıkladı. İşte Konanç'ın aktardığı son dakika bilgileri...

ROMA FENERBAHÇE'NİN KAPISINI ÇALDI

Roma Fenerbahçe'nin kapısında yatıyor. Serie A devi bir an önce protokol yapalım diye Ali Koç'u sıkıştırıyor. Fenerbahçe hali hazırdaki kadrodan daha güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçti.

ROMA'DAN OOSTERWOLDE İÇİN 25 MİLYON EURO

Roma Oosterwolde için 25 milyon euro teklif etti. Fenerbahçe Avrupa devleri tarafından takip edilen ve oyuncu transferi konusunda güvenilir bir kulüp olarak görülüyor. Fenerbahçe Szymanski, Oostrwolde ve Livakovic'i satıp çok iyi hamlelerle seneye şampiyon olacak takım kurmak istiyor. Ali Koç'un kesenin ağzını açtığını ve çok daha iyi bir kadro kuracağını öğrendim.

ALİ KOÇ OOSTERWOLDE'DE HAKLI ÇIKTI

Geçtiğimiz sezonun devre arasında büyük tartışmalar üzerine transfer edilen ve bonservisine 6 milyon euro ödenen Oosterwolde'nin Ali Koç'u haklı çıkarması Sarı Lacivertli camiada oldukça takdir topladı. Oosterwolde için birçok futbol yorumcusu 'bu adama 6 milyon verilir mi, bu adam 6 milyon euro'ya transfer edilir mi?' tepkileri vardı.

jayden-oosterwolde-depophotos-2143739.jpg

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR YAŞANACAK

Pedro gidecek, Bonucci gidecek, Atletico Madrid'de oynayan Savic transfer edilebilir, ayrıca Samet Akaydın'la da yollar ayrılacak. Ali Koç devam etse de ayrılsa da İsmail Kartal'ın ekibine takviye yapacak. Xabi Alonso Bayer Leverkusen'de tarih yazdı ve şampiyon oldu, Alonso'nun analizcisi Daum'un oğlu Marcel Daum.

Gelecek sezon İsmail Kartal'ın ekibini güçlendirmek isteyen Ali Koç'un Marcel Daum'u analizci olarak kulübe getirmeyi düşündüğü iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN