Hakan Sabancı'nın eski halini görenler gözlerine inanamadı! Annesi sosyal medyadan paylaştı

Hakan Sabancı'nın eski halini görenler gözlerine inanamadı! Annesi sosyal medyadan paylaştı

Magazin basınının popüler ismi Hakan Sabancı'nın gençlik fotoğrafı ortaya çıktı. Annesi Arzu Sabancı'nın paylaştığı eski fotoğraf, sosyal medyada gündem oldu. İşte, Hakan Sabancı'nın eski hali...

İş insanı Hakan Sabancı, son dönemde oyuncu Hande Erçel ile yaşadığı aşkla magazin gündemini meşgul ediyor. Boş zamanlarının çoğunu birlikte yurt dışında tatil yaparak geçiren ikili, şimdilerde Japonya'da keyifli vakit geçiriyor.

hakan-sabancinin-eski-hali-3.jpg

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL"

Geçtiğimiz aylarda muhabirlerle sohbet eden Hande Erçel kendisine yöneltilen, "Sıra size geldi artık. Var mı evlilik düşünceniz?" sorusuna ise, "Her şey çok güzel. Gayet iyi gidiyor" demekle yetinmişti.

Hakan Sabancı ile ilişkisine dolu dizgin devam eden Hande Erçel'in bir dönem yaptırdığı estetikler ve geçirdiği değişim gündem olmuştu. Hande Erçel'in yaptırdığı estetik operasyonlarla eleştirilirken, Hakan Sabancı sessizliğini korumuştu. Bu kez de Hakan Sabancı değişimiyle sosyal medyanın diline düştü.

ESKİ HALİNİ ANNESİ PAYLAŞTI

Medyatava'da yer alan habere göre, Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından arşiv fotoğraflarını gün yüzüne çıkardı. Aruz Sabancı'nın, "Hacımın mezuniyeti" notuyla paylaştığı fotoğrafta Hakan Sabancı'nın eski hali dikkat çekti.

hakan-sabancinin-eski-hali-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN