Ayrılan çiftlerin yeni akımı: Boşanma yüzüğü! Takıldığı parmak güldürdü

Ayrılan çiftlerin yeni akımı: Boşanma yüzüğü! Takıldığı parmak güldürdü

Evlenen çiftler, birbirlerine bağlılıklarını göstermek için parmağına yüzük takar. Hatta yüzük takılan parmağın adı bile 'yüzük parmağı' olarak bilinir. Son dönemde boşanan çiftler 'boşanma yüzüğü' takmaya başladı. Boşanma yüzüğü ise yüzük parmağına değil başka parmağa takılıyor. İşte detaylar...

Emily Ratajkowski, kadınlar arasında yeni bir akımı başlatmış olabilir. Film yapımcısı kocası Sebastian Bear-McClard'dan ayrıldıktan sonra nişan yüzüğünü tamamen yeni bir şeye dönüştürmeyi seçen ünlü model, "Bir kadının yaşadığı pek çok hayatı utanmadan temsil eden bir yüzük fikrini çok sevdim" dedi.

Emily Ratajkowski, mücevher markası Alison Lou'nun kreatif direktörü Alison Chemla'nın yardımıyla armut biçimli ve prenses kesim pırlantalı eski nişan yüzüğünü iki ayrı yüzüğe dönüştürmek için çalıştı.

bosanma-yuzugu-nedir-hangi-parmaga-takilir.jpg

BOŞANMA YÜZÜĞÜ SERÇE PARMAĞA TAKILIYOR

Deneyimli Model, Vogue dergisine, "Yüzükler benim kişisel gelişimimi temsil ediyor. Bir kadının sırf bir erkekten ayrıldığı için elmaslarının elinden alınması gerektiğini düşünmüyorum" diye konuştu.

Artık armut biçimli elmas, Emily Ratajkowski'nin serçe parmağının üzerinde duruyor; prenses kesimi ise daha fazla yamuk taşla çevrelenerek yeni bir görünüme kavuştu.

Emily Ratajkowski, bu fikrin The Paris Review'da Stephanie Danler'in 'The Unraveles' adlı öyküsünü okuduktan sonra ortaya çıktığını açıkladı.

"HAYATIMIN YENİDEN BANA AİT OLDUĞUNUN BİR TÜR SİMGESİ"

Gazete Zebra'da yer alan habere göre, Robin Thicke'nin 2013 yılındaki şarkısının klibinde göründükten sonra şöhrete kavuşan Emily Ratajkowski, "Bu büyükannesinin çeşitli evliliklerindeki farklı taşlardan oluşan yılan yüzüğünün hikayesini içeriyor. Bir kadının yaşadığı pek çok hayatı utanmadan temsil eden bir yüzük fikrini çok sevdim" diye konuştu.

Sebastian Bear-McClard'dan bir oğlu olan model, CNN'e yüzükleri yaratmanın hayatının büyük bir geçiş döneminde üzerinde çalışılacak eğlenceli bir proje olduğunu belirterek, "Yüzük benim için sembolik hale geldi; hayatımın yeniden bana ait olduğunun bir tür simgesi veya kanıtı. Bir şekilde bu yüzükler, kendimi hiç hayal etmediğim şekillerde mutlu edebileceğimin bir hatırlatıcısı gibi geliyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN