Şimşek ve Karahan bugün ABD'ye gidiyor

Şimşek ve Karahan bugün ABD'ye gidiyor

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Karahan, bugün ABD'ye gidecek. İkili, Washington'da düzenlenecek IMF ve Dünya Bankası toplantılarına iştirak edecek. Türkiye'nin ekonomik yönelimine dair alınan önlemler ve oluşturulan güvenli ve istikrarlı ortam, uluslararası yatırımcılara detaylı bir şekilde sunulacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, bugün ABD'ye gitmek üzere yola çıkacak. Washington'da IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılması beklenen Şimşek ve Karahan, ekonomide atılan adımlar ile güven ve istikrar ortamı, yabancı yatırımcılara anlatılacak.

NEW YORK'TA YATIRIMCI TOPLANTISI

Şimşek'in, 22 Nisan'da da New York'ta yatırımcı toplantısına katılması bekleniyor.

Görüşmelerde uluslararası yatırımcılara Türkiye'nin yeni ekonomi politikaları, orta vadeli program'daki hedef ve reformlar anlatılacak. Katılımcılar fırsatları değerlendirmeye davet edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN