TSK'dan PKK ve IŞİD'e hava operasyonu: 4 hedef imha edildi

TSK'dan PKK ve IŞİD'e hava operasyonu: 4 hedef imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki Cerablus bölgesinde başlattığı Fırat Kalkanı operasyonu sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki Cerablus bölgesinde başlattığı Fırat Kalkanı operasyonu sürüyor. Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında, Çukurca kırsalında 4, Tendürek kırsalında 6 hedefin, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarıyla ateş altına alınarak imha edildiği bildirildi.

4 HEDEF VURULDU

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin El Kadı bölgesinde tespit edilen 3 hedef ile, Vukuf bölgesinde tespit edilen 1 hedefin, dün akşam saat 21.51-23.19 arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarıyla ateş altına alınarak imha edildiği bildirildi.

TSK DAHA ÖNCE DE FIRAT KALKANI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

TSK, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 11'inci gününde El Athariyah, Şeyh Yakup, Vukuf, Ayyaşa ve El Mutminah bölgelerinin de aralarında bulunduğu toplam 10 bölgede Özgür Suriye Ordusu unsurlarınca kontrol sağlandığını bildirdi.

Yapılan açıklamada, harekatın başladığı günden bu yana 300 hedefe bin 306 atım yapıldı.

TSK, ateş destek vasıtaları tarafından saat 11.11'den 19.00'a kadar harekat sahasındaki terör örgütü DAEŞ'e ait 20 hedefe 52 Fırtına ve 20 çok numlulu roket atar mermisi atıldığını, Fırat Kalkanı Harekatı'nın başladığı günden bugüne kadar ise toplam 300 hedefe bin 306 atım yapıldığını bildirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN