Erdoğan'dan saldırıya uğrayan öğretmene telefon

Erdoğan'dan saldırıya uğrayan öğretmene telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da darp edilen Necla Ö. isimli öğretmeni telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İstanbul Sarıyer'deki Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda meydana gelen şiddet olayı, Türkiye gündemine oturdu. Okulda görev yapan öğretmen Necla Ö., sınıfta disiplinsizlik yapan bir öğrenciyi uyararak yerini değiştirdi. Bu durum, öğrencinin velisi A.Ç.'nin tepkisine neden oldu.

saldiri1.jpg

VELİ ÖĞRETMENE SALDIRDI

Olay, Maslak Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan okulda geçtiğimiz günlerde yaşandı. Öğretmen Necla Ö.'nün disiplin sağlamak amacıyla öğrencisine müdahalesi sonrasında, öğrenci velisi A.Ç. okula gelerek öğretmeni koridorda yalnız bulduğunda aniden saldırdı. Güvenlik kameralarına da yansıyan bu anlarda A.Ç., öğretmene yönelik fiziksel saldırıda bulunarak yumruk attı.

TUTUKLANDI

Olayın ardından yaralanan öğretmen Necla Ö., hemen hastaneye kaldırılarak darp raporu aldı ve ardından karakola giderek saldırgan veli hakkında şikayetçi oldu. Saldırı sonrası hızla harekete geçen polis ekipleri, veli A.Ç.'yi gözaltına aldı. Şüpheli veli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ERDOĞAN'DAN ÖĞRETMENE TELEFON

Bu olayın yankıları sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da mağdur öğretmen Necla Ö. ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti ve olayla ilgili bilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN