Oyuncu fabrikası o dizi, 21. sezon onayı aldı! Birçok ünlü oyuncu bu diziden çıktı, hâlâ yayınlanıyor

Oyuncu fabrikası o dizi, 21. sezon onayı aldı! Birçok ünlü oyuncu bu diziden çıktı, hâlâ yayınlanıyor

2005 yılında yayın hayatına başlayan ve 2019 yılında en uzun süren dizi olarak rekor kıran popüler dizi, 21. sezonuyla yayınlanmaya devam edecek. İşte detaylar...

Dünya genelinde ilgiyle takip edilen 'Grey's Anatomy' dizisi, Disney'in sahibi olduğu ABD merkezli televizyon kanalı ABC'den 21. sezon onayını aldı.

Grey's Anatomy dizisi 2019 yılında, George Clooney'yi dünyaya tanıtan ER dizisini geçerek televizyon tarihinin en uzun soluklu medikal draması olmuştu. Dizi, bu unvanını korumaya devam ediyor.

21. SEZONUYLA EKRANLARA GELECEK

Grey's Anatomy, aynı zamanda ABC TV tarihinin en uzun süredir devam eden senaryolu dizisi. Dizi ilk olarak 2005 yılında ekrana gelmişti.

ABD'de Netflix'in yanı sıra yayın platformu Hulu'da da gösterime giren tıbbi drama, böylelikle yeni izleyicilere de ulaşmış oldu.

Dizinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Shonda Rhimes, "Grey's Anatomy hayranlarının sadakati ve sevgisi bizi tarihi 21. sezona taşıdı" dedi.

GREY'S ANATOMY OYUNCULARI KİMLER?

"Ve ben daha minnettar olamazdım" diye ekleyen Shonda Rhimes, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Meg Marinis'in hikaye anlatımı diziyi heyecanlı, ilgi çekici ve canlı tutmaya devam eden bir hediye ve gelecek sezona neler hazırladığını görmek için sabırsızlanıyorum."

Grey's Anatomy'nin oyuncu kadrosunda Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens, Jr, Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Jake Borelli, Chris Carmack, Anthony Hill, Alexis Floyd, Harry Shum Jr, Adelaide Kane, Midori Francis ve Niko Terho yer alıyor.

greys-anatomy-son-bolum-izle.jpg

GREY'S ANATOMY TÜRKİYE'DE HANGİ PLATFORMDA YAYINLANIYOR?

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, dizinin çok sayıda eski oyuncusu da son sezonlarda konuk rollerde boy gösterdi.

Shonda Rhimes, Betsy Beers ile birlikte Shondaland bayrağı altında yönetici yapımcılık yapıyor. Meg Marinis ise 20. sezonun başında Krista Vernoff'tan yürütücü yapımcı görevini devraldı ve dizi sorumlusu olarak çalışıyor.

Her gün ölüm kalım kararları vermek zorunda olan doktorların hikayelerini merkeze alan Grey's Anatomy'nin ilk 19 sezonu, Türkiye'de Disney Plus platformundan izlenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN