Galatasaray'a 42 milyon euroluk süper yıldız! Aslan'a dünya yıldızı orta saha...

Galatasaray'a 42 milyon euroluk süper yıldız! Aslan'a dünya yıldızı orta saha...

Yaz transfer döneminin yaklaşmasını fırsat bilen Galatasaray, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Aslan, yıldız orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

32. haftanın kapanış karşılaşmasında konuk olduğu Alanyaspor'u 0-4 mağlup ederek liderliğini sürdüren Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sezonu ilk iki sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray, Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek bir kadro kurmak amacıyla çalışmalarına başladı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından beklenen katkıyı alamayan sarı-kırmızılı ekip, orta sahasını güçlendirmek için 42 milyon euroluk süper yıldızı gözüne kestirdi.

Fotomaç'ın haberine göre; Sezon sonunda Ndombele ile yolları ayırması beklenen Galatasaray, İngiliz devi Manchester United formasını terleten Christian Eriksen'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 32 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu, bu sezon İngiliz devinin forması altında 21 karşılaşmada görev alırken 1 gol 2 asiste imza attı. 32 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 42,65 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Christian Eriksen wants to see a more clinical Manchester United | beIN SPORTS

Sarı-kırmızılı yöneticilerin önümüzdeki günlerde hem İngiliz ekibi hem de Danimarkalı orta saha oyuncusunun menajeriyle masaya oturacağı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN