CHP’li başkan adayı evinde ölü bulundu

CHP’li başkan adayı evinde ölü bulundu

Diyarbakır'da yerel seçimlerde CHP'den Sur Belediye Başkan adayı olan 55 yaşındaki Abdülkadir Bedir, evinde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Kayapınar ilçesi Mezopotamya Mahallesi’ndeki bir sitede bulunan dairesinde tek başına yaşayan ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde CHP’nin Sur Belediyesi Başkanı Adayı olan Abdulkadir Bedir’den haber alamayan yakınları, dün akşam saatlerinde evine gitti.

t.jpeg

BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Kapıyı açan yakınları, Bedir’i elinde tabancayla yerde kanlar içerisinde buldu. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrolünde Bedir’in başına aldığı tek kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi.

Bedir’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Burada yapılan işlemlerin ardından cenazesi ailesine teslim edilerek Bağlar ilçesinde bulunan Yeniköy Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN