KAAN 8 farklı hedefi aynı anda vuracak! Çoklu bomba salanı entegre edilecek

Türk savunma sanayisinin gurur kaynağı Milli Muharip Uçak KAAN, Altınay Savunma Teknolojileri tarafından geliştirilen Çoklu Bomba Salan Sistemi ile donatılacak ve tek sortide 8 hedefi vurabilecek yeteneğe kavuşacak.

Yaklaşık 10 milyon saatlik mühendislik çalışmasıyla hayata geçirilen Çoklu Bomba Salan Sistemi, F-16 uçaklarının iki istasyonuna entegre edilebilecek ve yüksek güvenilirlik, yüksek çıkış hızı, kullanım kolaylığı ve kısa sürede operasyona hazır hale gelme gibi üstün özelliklere sahip olacak.

ttttrrr.jpg

Milli Muharip Uçak KAAN Salan Sistemleri için TUSAŞ'a alt yüklenicilik desteği sağlayacak olan Altınay Savunma Teknolojileri, bu alandaki bilgi birikimini daha da ileri taşımayı hedefliyor.

250 UÇAĞA ENTEGRASYON HEDEFİ

Milli Muharip Uçak KAAN'ın 250 adedine entegre edilmesi planlanan Çoklu Bomba Salan Sistemi, Türkiye'nin savunma gücüne önemli bir katkı sağlayacak ve ihracat potansiyeli de barındıracak.

Altınay Savunma Teknolojileri'nin bu önemli projesi, Türk Hava Kuvvetleri'nin gücüne güç katacak ve ülkenin uluslararası alandaki savunma kabiliyetlerini de önemli ölçüde artıracak.

gmz-8gfx0aentxm.jpg

uuu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN