Dune hayranlarını sevindirecek oyun! Açık dünya hayatta kalma oyunu Dune: Awakening'in görüntüleri sızdırıldı

Dune hayranlarını sevindirecek oyun! Açık dünya hayatta kalma oyunu Dune: Awakening'in görüntüleri sızdırıldı

Dune hayranlarını sevindirecek oyun! Açık dünyaya sahip hayatta kalma oyunu Dune: Awakening'den ilk görüntüler sızdırıldı! Oyun içi ekran görüntüleri, oyun dünyasını heyecanlandırdı...

Dune evreninin büyüleyici atmosferi, artık sadece sinema filmleriyle sınırlı kalmıyor. Funcom tarafından geliştirilen yeni açık dünya oyunu Dune: Awakening, oyun dünyasına heyecan katacak. Oyunun son ekran görüntüleri ortaya çıktı ve bekleyenleri heyecanlandırdı.

DUNE: AWAKENİNG EKRAN GÖRÜNTÜLERİ SIZDIRILDI

dune-2.jpg

Dune: Awakening, açık dünya hayatta kalma türünde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Sızdırılan görseller, oyunun Dune evrenini titizlikle yansıttığını ve geniş bir oyun deneyimi sunacağını gösteriyor. Karakter yaratma ekranından kullanıcı arayüzüne, çeşitli diyalog sahnelerinden üretim sistemlerine kadar birçok detay görsellerde yer alıyor. Oyuncular, karakterlerinin görünümünü özelleştirebilecek ve ana gezegenlerindeki hikayelerini seçebilecekler.

Oyunun geçtiği çöl gezegeni Arrakis, oyunculara keşfetmek için birçok fırsat sunuyor. İssız alanlardan antik yeraltı Ecology Labs'ına kadar birçok noktayı keşfedebilecek olan oyuncular, kendi karakollarını inşa edebilecek ve değerli kaynaklar için düşman üslerine baskın yapabilecekler.

dune-3.jpg

Sızdırılan bilgilere göre, düşman karakterler ve oyuncu kontrollü dronelar da oyunda yer alacak. Coriolis fırtınalarının çöl arazisini değiştireceği ve yeni alanlar yaratacağı belirtiliyor.

Dune: Awakening, Unreal Engine 5.2 ile geliştiriliyor ve PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformları için sunulacak. Oyunun çıkış tarihi henüz netlik kazanmamış olsa da beta kayıtları şimdiden açılmış durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN