Fenerbahçe bombayı patlattı! Ezeli rakibinin süper yıldızına imzayı attırdı: Kanarya'dan tarihi transfer çalımı...

Fenerbahçe bombayı patlattı! Ezeli rakibinin süper yıldızına imzayı attırdı: Kanarya'dan tarihi transfer çalımı...

Fenerbahçe, sezonunun sona ermesine kısa bir süre kala bombayı patlattı. Kanarya, ezeli rakibinin süper yıldızı ile her konuda anlaşmaya vardı.

Sezon sonunda yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip, sezonun bitmesine kısa bir süre kala tarihe geçecek bir transfer çalımına imza attı. Kanarya, ezeli rakibinin süper yıldızıyla her konuda anlaşmaya vardı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ezeli rakibi Anadolu Efes'in süper yıldızı Shane Larkin ile anlaşmaya vardı.

Radyo Gol'den Yunus Aydın'ın haberine göre; Fenerbahçe Shane Larkin ile anlaştı. Shane Larkin yeni sezonda Fenerbahçe Beko forması giyecek.

A Milli Takım formasını terleten 31 yaşındaki süper yıldızın yeni sezonda sarı-lacivertli forma altında mücadele etmesi bekleniyor.

Shane Larkin, Anadolu Efes'le Yeniden Anlaştığı İddiasına Dair: "Sahte Haber" - Eurohoops

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN