2023 olimpiyata hazırlık senesi

2023 olimpiyata hazırlık senesi

Milli atlet Ersu Şaşma, 2023’ü Olimpiyat Oyunları’na hazırlık senesi olarak değerlendireceğini söyledi. Sırıkla yüksek atlamada ilkleri başardığını belirten Şaşma “Keşke biri daha olsa ve ona yetişmeye çalışsam” dedi.

Sırıkla yüksek atlama branşında hem 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na hem de Dünya Atletizm Şampiyonası’nda finale çıkan ve bunu başaran ilk Türk sporcu olan milli atlet Ersu Şaşma, 2022 yılı değerlendirmesinin yanı sıra 2023 yılı hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ersu Şaşma, 2023’ün kendisi adına daha iyi geçeceğine inandığını ifade ederek “2022 yılı benim için güzel geçti. Akdeniz Oyunları ve İslami Dayanışma Oyunları’nda madalyalarımı aldım. Dünya Şampiyonası’nda ise finale kaldım ve derecemi tekrarladım. İbrahim hocanın vefatından sonra yeni hocam gelmişti ve bir alışma dönemim oldu. 2023’ün daha farklı olacağını düşünüyorum. Bu sefer, hedeflediklerimin daha iyisini gerçekleştireceğimi düşünüyorum” diye konuştu. 2023 yılındaki hedeflerini de paylaşan Şaşma “2023 için Olimpiyata hazırlık senesi diyorum. 2023 yılında yapacaklarımın olimpiyatta neler yapabileceğimi göstereceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sırıkla yüksek atlamada şu anda Türkiye’yi temsil eden tek sporcu olmasının üzerinde bir baskı yaratmadığını ve bu şekilde kendini motive ettiğini vurgulayan 23 yaşındaki sporcu, “Kendimi daha çok gaza getiriyorum bu şekilde. Bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum ve bunun benim için iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Aşağılardan beni iten başka bir sporcu yok. Ben de kendimi bununla motive etmeye çalışıyorum. Keşke biri daha olsa arkamda ya da önde biri olsa ben ona yetişmeye çalışsam. Kendime hedefler koyup onları gerçekleştirmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN