Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal dönemi resmen bitti. Ali Koç tek kalemde üstüne çizik attı

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal dönemi resmen bitti. Ali Koç tek kalemde üstüne çizik attı

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediliyor. Süper Lig'de Sivasspor ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray'a şampiyonluğu hediye etmiş gibi gözüküyor. Bu durum karşısından sinirden çılgına dönen Başkan Ali Koç, cezayı teknik direktör İsmail Kartal'a kesti. Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi resmen bitti. Ali Koç tek kalemde üstüne çizik attı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Bu sezon büyük bir kadro yapılandırılması yakalayan ve şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de üst üste kötü şeyler yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig'de puan kayıpları yaşayarak ağır yaralar alan sarı-lacivertli ekipte sular durulmuyor. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal dönemi resmen bitti. Ali Koç tek kalemde üstüne çizik attı.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM! ALİ KOÇ CEZAYI KESTİ

UEFA Konferans Ligi'ne sürpriz bir şekilde veda eden Fenerbahçe, ardından Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile berabere kalınca şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Taraftarlar bu duruma sosyal medyadan ağır tepki gösterirken fatura teknik direktör İsmail Kartal'a kesildi.

yeni-proje-2024-04-27t104538-679.jpg

Akşam'da yer alan habere göre; yaşanan bu gelişme sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın sonunu getirdi. Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç, sezon sonunda İsmail Kartal ile yolları ayıracak.

TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYORLAR

Öte yandan bu sene sonu tekrardan başkanlık seçimine gidecek olan Fenerbahçe'de en büyük adaylardan biri Sadettin Saran. Sadettin Saran'da başkan seçildiği takdirde İsmail Kartal'la devam etmeyi düşünmüyor. Saran'ın takıma dünyaca ünlü bir teknik adam getireceği son zamanlarda basında birçok haberde yer almıştı.

yeni-proje-2024-04-27t104555-154.jpg

63 yaşındaki çalıştırıcı, bu sezon Fenerbahçe'nin başında tüm kulvarlarda 53 maça çıkarken bu mücadelelerde 40 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 2.38 puan ortalaması tutturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN