Kumluca’da hortum felaketi

Kumluca’da hortum felaketi

Kumluca’da yaşanan şiddetli yağmurdan sonra oluşan hortum sebebiyle birçok kişi yaralandı, çok sayıda ev iş yeri, araba ve seralar zarar gördü.

Saat 17.50’de meydana gelen hortum Temel Eğitim Mahallesi, Merkez Mahallesi, Eski Cami Mahallesi, Yeni Mahalle, Göksu ve Toptaş olmak üzere birçok yerde tahribata sebep oldu. Hortum, ev ve iş yerlerinin çatılarını uçurdu, araçları devirdi ve seraları yıktı.

Kumluca Belediyesi Hizmet Binası ve Kademe Hortumdan Zarar Gördü

Gerçekleşen hortum sırasında Belediye Hizmet Binası ve Kademe zarar gördü. Belediye ekipleri, zaman kaybetmeden çalışmalarına başladı.

Başkan Köleoğlu, Acil Olarak Hasar Tespit Çalışmalarını Başlattı

Başkan Köleoğlu, hortum felaketini Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde proje tanıtım programı sırasında öğrendi ve toplantıyı hemen bitirip hortumdan zarar gören yerlere acil olarak tüm ekiplerle birlikte müdahale etmek için harekete geçti. Başkan Köleoğlu, hortumun verdiği zararı en aza indirmek için zaman kaybetmeden zarar gören mahalleleri ziyaret ederek fen işleri bünyesinde çalışmaları başlattı. Belediye ekipleri, hortumun verdiği zararı önlemek için canla başla çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm Zararları Tespit Etmeye Çalışıyoruz Sağlık Ekiplerimiz ve Fen İşleri Çalışanlarımız İhtiyaç Olan Her Yerde

Hortum Kadememize ve birçok vatandaşımıza zarar vermiş durumda. Üzgünüz, yine Kumluca’mız bir doğal afetle hortumla karşı karşıya. Akdeniz’den çıkan hortum Kumluca merkeze geldi. Belediye binamızın yanındayız. Araçların üzerine çatılar düştü. Merkez Mahallemizden Belediyemizden, Temel Eğitim Mahallemizden kadememize kadar ilerleyen bir hortumla karşı karşıyayız. Hortumun mesafesi çok uzun, yaralılarımız var, maddi hasarlarımız var. Tüm zararların tespiti yapılıyor. Sağlık ekiplerimiz ve belediyemizin fen işleri birimi ihtiyaç olan bölgelere sevk halinde. Son durum, bir can kaybının olmadığı ama yaralıların olduğu yönünde. Devletimizin bütün kurumlarıyla iletişime geçip hasar tespitlerimizi gerçekleştireceğiz. Can kaybının olmaması için dua ediyoruz. Tüm Kumluca’mıza geçmiş olsun. Ekiplerimiz teyakkuz halinde bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN