Oscar skandalı tarih oldu: Will Smith iddialı bir rolle geri dönüyor

Oscar skandalı tarih oldu: Will Smith iddialı bir rolle geri dönüyor

Oscar törenindeki tokat skandalıyla gündem olup kariyerinin seyri merak edilen Will Smith'in yeni rolü belli oldu. Hollywood'un en çok teklif alan aktörlerinden olan ve birçok yeni proje hazırlığında olan Smith, yeni filminde eski asker arkadaşlarıyla bir araya gelip Boston'da uyuşturucu ticaretini durdurmaya çalışan bir askeri canlandıracak.

İki yıl önce 94. Oscar Ödülleri’nde, "En İyi Erkek Oyuncu" adayı olan ünlü aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett-Smith'in hastalığı nedeniyle dökülen saçlarıyla ilgili şaka yapan komedyen Chris Rock'a tokat atarak gündem olmuştu.

Smith, olayın ardından yaptığı açıklamada "Akademinin bana olan güvenine ihanet ettim. Ödül kazananları, harika işlerini kutlama fırsatından mahrum bıraktım" demişti.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi de Smith'i 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men etmişti.

UYUŞTURUCU TİCARETİYLE SAVAŞAN BİR ASKER OLACAK

NTV'de yer alan habere göre; olayın ardından kariyerinin nasıl etkileneceği merak edilen Smith, film projelerinde yer almaya devam ediyor. Oscar ödüllü oyuncunun yeni rolü açıklandı. Oyuncu "Sugar Bandits" adlı gerilim türündeki filmde rol alacak.

Chuck Hogan'ın "Devils in Exile" kitabından uyarlanan filmde Smith, Irak'ta savaşmış ve eski asker arkadaşlarıyla bir araya gelip Boston'da uyuşturucu ticaretini durdurmaya çalışan bir askeri canlandıracak.

Smith'in Oscar tokadı sonrası ilk filmi Antoine Fuqua imzalı Emancipation filmiydi.

YENİ FİLMLERİ YOLDA

Oyuncunun yeni film projeleri arasında Bad Boys serisinin dördüncü filmi yer alıyor.

Zombi filmi I am Legend'ın devam için de heyecanlı bir bekleyiş var. Filmde Smith rolüne geri dönerken Michael B. Jordan kadroya dahil olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN