Tam bitti derken geri dönüyor! Cuma günü başlayıp günlerce sürecek... O iller acil uyarı: Adıyaman, Batman, Mardin...

Tam bitti derken geri dönüyor! Cuma günü başlayıp günlerce sürecek... O iller acil uyarı: Adıyaman, Batman, Mardin...

Meteorolojik kaynaklardan o iller için acil uyarı yapıldı. Tam bitti derken yeniden ülkeye giriş yapacağı öğrenildi. Üstelik Cuma günü başlayacak ve etkisi günlerce sürecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Özellikle alerjisi olan insanların yakından etkilendiği çöl tozları yeniden ülkemize giriş yapacak. Sosyal medya uygulaması X üzerinden hava durumuna ilişkin sık sık önemli paylaşımlarda bulunan “Hava Forum” sayfası yeni bir paylaşımla çöl tozu uyarısında bulundu. Özellikle o illere acil uyarılar yapıldı. Önlemlerinizi almanız tavsiye ediliyor.

yeni-proje-3-001.jpg

10 MAYIS CUMA GÜNÜ ÜLKEYE GİRİŞ YAPACAK

Hava Forum sayfası sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla 10 Mayıs Cuma günü ülkeye Mısır üzerinden yurdumuza çöl tozu geleceğini açıkladı. Çöl tozlarının özellikle de Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da etki edeceği paylaşılan bilgiler arasında yer aldı. Söz konusu sayfanın yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Cuma günü Mısır üzerinden yurdumuza çöl tozu geliyir. Etki alanı Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu gözüküyor.”

yeni-proje-4.jpg

O İLLERE ACİL UYARI

Mısır üzerinden ülkeye giriş yapacak olan çöl tozları Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak gibi illerde etkili olacak. 10 Mayıs tarihinde etkisini gösterecek çöl tozlarına karşı özellikle de alerjisi olan vatandaşların önlem almaları gerektiği söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN