Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Ali Koç resmen onayladı. Takımın bel kemiği valizini aldı gidiyor, taraftarlar yıkılacak

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Ali Koç resmen onayladı. Takımın bel kemiği valizini aldı gidiyor, taraftarlar yıkılacak

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda üst üste darbe almaya devam ediyor. Dün akşam Konyaspor karşısında 0-0 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, adeta şampiyonluk umutlarının hepsini tüketmiş oldu. Bunun üstüne gelen son dakika bilgisi ise taraftarları yıkacak. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Başkan Ali Koç resmen onayladı. Takımın bel kemiği valizini aldı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Bu sezon Süper Lig'e büyük umutlarla başlayan ve iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, üst üste ağır darbeler almaya devam ediyor. UEFA Konferans Ligi'nden elendikten sonra üst üste puan kayıpları yaşayan sarı-lacivertli ekip, dün akşam Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Yaşanan puan kaybı ile birlikte Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı 6 olmuş oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları adeta yasa boğdu. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Başkan Ali Koç resmen onayladı. Genç yıldız takımdan ayrılıyor. Yeni adresi bile belli oldu.

AVRUPA DEVİ İLE ANLAŞTI! DİLLERİNİ BİLE ÖĞRENMEYE BAŞLADI

Akşam'da yer alan habere göre, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılıyor. Peki Ferdi Kadıoğlu hangi takıma transfer olacak? Beklenen haber sonunda geldi. 24 yaşındaki sol bek, Napoli'yle anlaştı ve İtalyanca derslerine başladı.

yeni-proje-2024-05-07t111351-920.jpg

ALİ KOÇ ŞUBAT AYINDA DUYURMUŞTU

Öte yandan Başkan Ali Koç, Şubat ayınca katıldığı canlı yayında Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda ayrılacağını açıklamıştı. Bu haber ise bu iddiaları resmen kanıtladı.

yeni-proje-2024-05-07t111404-123.jpg

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 47 resmi maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol 5 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN