Nehirde yüzerken bulduğu gizemli kutudan çıkanlar şaşkınlık uyandırdı! Değeri paha biçilemez...

Tiktok'ta bir kullanıcı, nehre girdikleri yerde yüzüğünü düşürdükten sonra yeniden dalış yaptı. Elinde bir kutuyla nehirden çıkan adam, gizemli kutuyu açtığı anı takipçileriyle paylaştı. İşte o anlar...

Sosyal paylaşım sitesi Tiktok'ta 'ColtyyandCombo' adıyla bilinen fenomen, arkadaşının nehre düşen yüzüğünü bulmak isterken ilginç bir keşif yaptı.

gizemli-kutudan-cikanlar-sasirtti-5.jpg

ColtyyandCombo, paylaşımında, "Arkadaşım Zoe nehire girerken yüzüğünü kaybetti. Arkadaşım Austin ve ben yüzüğü bulabilmek için suya atladık. 30 dakikalık aramanın ardından yüzüğü bulamadık ama başka bir şeye keşfettik" dedi.

gizemli-kutudan-cikanlar-sasirtti-4.jpg

GİZEMLİ KUTUDAN SİLAH VE MÜCEVHER ÇIKTI

Çamura saplanmış yuvarlak metal bir kutu bulduklarını söyleyen ColtyyandCombo, "Kayalık çamura saplanmış yuvarlak metal bir kutu bulduk. Üçüncü dalışımızda onu yüzeye çıkartmayı başardık. Paslanmıştı ve bu yüzden onu açabilmek için eve getirdik. Kasayı açmayı başardığımızda karşımıza bir silah ve mücevher çıktı" diye konuştu.

gizemli-kutudan-cikanlar-sasirtti-3.jpg

YÜZ BİNLERCE DOLAR DEĞERİNDE

6.3 milyondan fazla izlenmeye ulaşan görüntülerin sonrasında ColtyyandCombo, yeni keşifler yapabilmek ve arkadaşının kayıp olan yüzüğünü bulabilmek için bölgeye geri döneceklerini söyledi. ColtyyandCombo, kutudan çıkan mücevherin değerinin yüz binlerce dolar olduğunu ifade etti.

gizemli-kutudan-cikanlar-sasirtti-2.jpg

gizemli-kutudan-cikanlar-sasirtti-1.jpg

İlgili Haberler