Akbank ve Denizbank hesabı olan dikkat! Resmen duyuruldu

Akbank ve Denizbank hesabı olan dikkat! Resmen duyuruldu

Kredi notu düşük olan, kredi çıkmayanlara Denizbank ve Akbank’tan müjdeli haber geldi. Bankaya gitmeden tek bir mesajla kredi alabileceksiniz. T.C kimlik numaranızı yazmanız yeterli. Anında 55 bin lira hesaba yatıyor. Sakın kaçırmayın! Son başvuru tarihini kaçıran dizlerine vurur

Kredi taleplerinin arttığı bir dönemde, Denizbank ve Akbank tarafından yeni bir kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için başvurabilecekleri bir fırsat sunuyor.

Bankaların kredi oranlarının düşmesi ve faizlerin yükselmesiyle, krediler vatandaşların tek çözümü haline gelmiştir. Bankalar da müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla kredi kampanyalarına devam etmektedir. Denizbank ve Akbank iş birliğiyle sunulan yeni kredi kampanyasında, sadece T.C. kimlik numaranızı SMS ile göndermeniz yeterlidir. İşte kampanyanın detayları…

AKBANK VE DENİZBANK’TAN ANINDA KREDİ

Kredi ihtiyacının her geçen gün artmasıyla birlikte, bankalar da kredi kampanyaları düzenlemektedir. Denizbank ve Akbank iş birliğiyle sunulan yeni kredi kampanyası, müşterilerin gelir belgesi sunmadan, sadece bir SMS ile 55.000 TL kredi alabilme imkanı sunmaktadır.

55 BİN LİRA HESABA YATACAK

Denizbank ve Akbank, müşterilerinin sadece SMS ile başvurarak 55.000 TL kredi imkanından yararlanabileceklerini belirtmektedir. Başvuran kişilerin kredi notlarına bakılacak ve uygun kredi notuna sahip olanların kredisi hemen onaylanacaktır. Onaylanan kredi ile müşteriler, tüm ihtiyaçlarını hemen karşılayabileceklerdir.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Denizbank ve Akbank müşterileri, bu cazip krediye başvurmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirler:

• Akbank müşterileri, “KREDİ TC kimlik” yazarak 4425’e SMS göndermelidir.
• Denizbank müşterileri ise “KREDİM TC KİMLİK Doğum Tarihi” yazarak 3280’e SMS göndererek kredi başvurusu yapabilirler. Kredi notu 1500 ve üzeri olan müşterilerin SMS’leri üzerine kredileri hemen onaylanacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN