İzmir, Çanakkale, Muğla, Denizli, Manisa, Uşak, Aydın! MGM o tarihte gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verdi

İzmir, Çanakkale, Muğla, Denizli, Manisa, Uşak, Aydın! MGM o tarihte gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kavurucu sıcakların ardından İzmir, Çanakkale, Muğla, Denizli, Manisa, Uşak ve Aydın için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. O gün ortalığı adeta sel götürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), şiddetli sıcakların ardından Batı Anadolu bölgeleri olan İzmir, Çanakkale, Muğla, Denizli, Manisa, Uşak ve Aydın için uyarıda bulundu. Bu uyarıya göre, yaklaşan dönemde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

6374ec7850acca582c8a80c9.jpg

Sıcak hava dalgasının ardından Batı Anadolu bölgeleri için gelen gök gürültülü sağanak uyarısı sonrası meteoroloji uzmanları, önümüzdeki dönemde hava koşullarının ciddi bir şekilde değişeceği tahmininde bulunuyor. Gök gürültülü sağanaklar sırasında yerel olarak yoğun yağışlar beklenirken, bu durumun sel felaketine yol açabileceği yönünde uyarılar yapılıyor.

O GÜN ETKİSİNİ GÖSTERECEK

haritatahmingun4.png

Hava Forum, eski adı Twitter olan X sosyal medya platformunda Çanakkale, İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Denizli, Uşak çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN