Biden'dan Wagner liderinin uçağının düşmesi hakkında açıklama: Bu tür olayların arkasında Putin vardır

Biden'dan Wagner liderinin uçağının düşmesi hakkında açıklama: Bu tür olayların arkasında Putin vardır

Rusya'da darbe girişiminde bulunan Wagner lideri Prigojin'in de içinde olduğu belirtilen özel uçak Moskova yakınlarında düşmesinin ardından ABD Başkanı Joe Biden açıklama yaptı. Biden, "Prigojin'e ne olduğunu bilmiyorum ama bu tür olayların arkasında Putin'in olmadığı durumlar pek yoktur." dedi.

Rusya'da darbe girişiminde bulunan Wagner lideri Prigojin'in de içinde olduğu belirtilen özel uçak Moskova yakınlarında düştü. Moskova’dan St. Petersburg’a giden özel uçağın düşmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetti. Uçak kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

ABD Başkanı Joe Biden, Prigojin'in uçak kazasına ilişkin yaptığı açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i işaret etti. Biden "Prigojin'e ne olduğunu bilmiyorum ama bu tür olayların arkasında Putin'in olmadığı durumlar pek yoktur." ifadelerini kullandı.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya'nın Tver bölgesinde düşen özel uçak kazasıyla ilgili bilgilendirildiğini duyurdu. Beyaz Saray'dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Başkan, Rusya'daki uçak kazasıyla ilgili bilgilendirildi." ifadesine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN