İşte satış rekoru kıran oyun listesi! En popüler bilgisayar oyunları belli oldu: Zirveyi hiç kaptırmıyor

İşte satış rekoru kıran oyun listesi! En popüler bilgisayar oyunları belli oldu: Zirveyi hiç kaptırmıyor

En popüler bilgisayar oyunları hangileri? Liste açıklandı, popüler oyunlar belli oldu! Zirve ise hiç değişmedi! İşte satış rekoru kıran oyunlar...

Oyun dünyasındaki değişim hız kesmeden devam ediyor ve yeni yapımların piyasaya sürülmesiyle sektör adeta canlanıyor. SteamDB'nin paylaştığı verilere göre, Mayıs 2024 itibarıyla PC oyunları arasında popülerlik sıralaması şu şekilde:

Counter-Strike 2, geçen haftalarda olduğu gibi bu hafta da listenin zirvesinde yer alıyor. PUBG: BATTLEGROUNDS ise ikinci sırada kendine yer buluyor. Üçüncü sırayı ise Helldivers 2 alıyor. Valve'ın el konsolu Steam Deck, dördüncü sırada yer alıyor, ancak konsolun oyunlarla birlikte listeye sokulmasının detayları hakkında henüz bilgi bulunmuyor. Beşinci sırada RimWorld ve altıncı sırada RimWorld – Anomaly yer alırken, yedinci sırada ise Apex Legends bulunuyor.

STEAM PLATFORMUNUN EN POPÜLER 10 OYUNU

Counter-Strike 2 (CS 2) Siyah Ekran Sorunu Nasıl Çözülür? - Tamindir

Geçtiğimiz hafta Steam platformunda en popüler PC oyunları şu şekildeydi:

  1. Counter-Strike 2
  2. PUBG: BATTLEGROUNDS
  3. Helldivers 2
  4. Steam Deck
  5. RimWorld
  6. RimWorld – Anomaly
  7. Apex Legends
  8. Destiny 2
  9. Fallout 4
  10. NARAKA: BLADEPOINT

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN